Olivem 300

10,00 €

INCI Name: Olive Oil PEG-7 Esters

Το Olivem® 300 είναι ένας εστέρας με ισχυρές ιδιότητες μαλακτικότητας  που προσφέρει μια ξεχωριστή λείανση του δέρματος και μακροχρόνια ενυδάτωση.

Χρησιμεύει ως βοηθητικό διαλυτοποίησης για αιθέρια έλαια και αρώματα.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συν-γαλακτωματοποιητής για συστήματα o / w.

Σε 20 ° C, είναι ένα ελαφρώς κίτρινο υγρό.

Τα συνιστώμενα επίπεδα χρήσης για το Olivem® 300 έχουν ως εξής:

  • 2 - 5% ως μαλακτικό
  • 3 - 5% ως ενυδατικό και συν-γαλακτωματοποιητή
  • 0,5 - 1% ως παράγοντας ενυδάτωσης.
Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

Διαλυτό σε:

Αλκοόλ [Αιθανόλη]

Ισοπροπυλική αλκοόλη

Μεθυλική αλκοόλη

Ορυκτέλαιο (διασπειρόμενο)

Φυτικό Έλαιο (διασπειρόμενο)

Νερό

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 16 other products in the same category )

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password