Phenoxetol

4,00 €

inci: Phenoxyethanol

To Phenoxyethanol (phenoxetol) είναι ένα διαυγές, άχρωμο υγρό με πολύ ελαφρά οσμή και χρησιμοποιείται ως συντηρητικό στα καλλυντικά προϊόντα και επίσης ως σταθεροποιητής στα αρώματα και τα σαπούνια.

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

inci: Phenoxyethanol

To Phenoxyethanol (phenoxetol) είναι ένα διαυγές, άχρωμο υγρό με πολύ ελαφρά οσμή και χρησιμοποιείται ως συντηρητικό στα καλλυντικά προϊόντα και επίσης ως σταθεροποιητής στα αρώματα και τα σαπούνια.

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 3 other products in the same category )

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password