Lanette N

9,00 €

inci: Cetearyl Alcohol (and) Sodium Cetearyl Sulfate

Φυσικός γαλακτωματοποιητής κατάλληλος για παρασκευή καλλυντικών oil in water.

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

Με αυτό τον γαλακτωματοποιητή μπορούμε να δημιουργήσουμε από γαλακτώματα μέχρι κρέμες.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνος του χωρίς τη χρήση συν-γαλακτοματοποιητή.

Ελαιοδιαλυτό

Ποσοστό χρήσης: 3-8%

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 16 other products in the same category )

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password