Polawax

10,00 €

INCI : cetearyl alcohol, peg 20 stearate

Είναι ένας γαλακτωματοποιητής “λάδι σε νερό” και χρησιμοποιείται για την παρασκευή λοσιόν, γαλακτωμάτων και κρεμών.

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

Το Polawax είναι ένας αποτελεσματικός γαλακτωματοποιητής κατάλληλος για την παρασκευή γαλακτωμάτων καλλυντικού ελαίου σε νερό.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση του πάχους των σκευασμάτων, εξαλείφοντας την ανάγκη για χρήση πρόσθετων συστατικών.

Λειτουργεί καλά ως ένας μοναδικός γαλακτωματοποιητής και σταθεροποιητής σε ένα γαλάκτωμα.

Το Polawax είναι συμβατό με ανιονικά, κατιονικά και μη ιονικά συστήματα.

Ποσοστό χρήσης: 4 – 8% του συνόλου των υγρών μας (έλαια & νερό)

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 16 other products in the same category )

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password