Emulgade F

10,00 €

INCI Name: Cetearyl Alcohol (and) PEG-40 Castor Oil (and) Sodium Cetearyl Sulfate

Φυσικός γαλακτοματοποιητής για παρασκευή καλλυντικών σκευασμάτων (κρέμες, γαλακτώματα).

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

Πρόκειται για ένα λευκό έως ελαφρώς κιτρινωπό προϊόν με ελαφρά χαρακτηριστική οσμή, το οποίο διατίθεται σε σφαιρίδια.

Και δημιουργεί κρέμες oil in water.

Ελαιοδιαλυτό

Ποσοστό χρήσης: 4-8%

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 16 other products in the same category )

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password