Εκχύλισμα κόκκινου κρεμμυδιού

6,00 €

Το εκχύλισμα από το κόκκινο κρεμμύδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προιόντα για πρόσωπο και μαλλιά και έχει πολλές καλλυντικές χρήσεις.

60ml

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

Το εκχύλισμα από το κόκκινο κρεμμύδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καλλυντικά σκευάσματα καθώς εμποδίζει τη δημιουργία βακτήριων και μυκητών.

Συνιστάται για:

 Πληγές και τσιμπήματα στο δέρμα και έχει καταπραϋντική / κατευναστική επίδραση για

καλλυντικά περιποίησης του δέρματος

• Μειώνει την ακμή και τις ουλές που προέρχονται από αυτήν.

• Για την τόνωση της ανάπτυξης των μαλλιών – Μείωση της πιτυρίδας

• Μείωση των ανεπιθύμητων πανάδων και κηλίδων του δέρματος.

• Βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος

Ποσοστό χρήσης: 1-5%

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 16 other products in the same category )

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password