Διοξείδιο του Τιτανιού σε πάστα

10,00 €

INCI Name:Caprylic/Capric Triglyceride (and) Titanium Dioxide (and) Polyhydroxystearic Acid (and) Aluminum Stearate (and) Alumina

Διοξείδιο του τιτανίου υπό μορφή πάστας για πιο εύκολη πρόσμιξη.

Έχει την ιδιότητα να αντανακλά την υπεριώδη ακτινοβολία συνεπώς ενσωματώνεται και σε αντηλιακά προϊόντα ως αντηλιακό φίλτρο.

Παρέχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Χρησιμοποιείται και για παρασκευή makeup.

100 gr

 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

Διοξείδιο του τιτανίου υπό μορφή πάστας για πιο εύκολη πρόσμιξη.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας σε κρέμα, τζέλ και δίνει χρώμα.
Μαζί με λευκό, κίτρινο και μαύρο δημιουργούμε χρώμα για makeup προσώπου το οποίο σε ποσοστό έως 15% δημιουργεί ΒΒ creme (κρέμα ημέρας με ελαφρύ χρώμα).
Σε ποσοστό 20% και πάνω δημιουργεί καλυπτικό makeup.
Δοσολογία για βασική απόχρωση:  41.17% Λευκό
                                                           6.47% Κίτρινο
                                                           1.75% Κόκκινο
                                                           0.60% Μαύρο
Ενώνουμε τα χρώματα ανακατεύοντας καλά.
Αν το θέλουμε πιο ανοιχτό προσθέτουμε λίγο λευκό η πιο σκούρο προσθέτουμε λίγο μαύρο.
Για χρήση σε αντηλιακό 1.5gr μας δίνει δείκτη SFP 1
Διαλυτό σε λιπαρή φάση σε ποσοστό 0,1 % ως 40 %.

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 9 other products in the same category )

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password