Λιβάνι Αιθέριο Έλαιο

8,00 €

INCI: Boswellia thurifera

Το Λιβάνι (Frankincense/ή Olibanum) είναι η κοινή ονομασία του φυτού Boswellia thurifera.

Το αιθέριο έλαιο του Λιβανιού (Olibanum oil) προέρχεται από απόσταξη ατμού της ρητίνης του δέντρου και έχει ένα πικάντικο βαλσάμικο άρωμα.

Χρήσιμο ως ηρεμιστικό για καταστάσεις υπερέντασης και άγχους.

Πολύ αναπλαστικό ενδείκνυται ιδιαίτερα για ταλαιπωρημένες και ώριμες επιδερμίδες.

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

INCI: Boswellia thurifera

Το Λιβάνι (Frankincense/ή Olibanum) είναι η κοινή ονομασία του φυτού Boswellia thurifera.

Το αιθέριο έλαιο του Λιβανιού προέρχεται από απόσταξη ατμού της ρητίνης του δέντρου και έχει ένα πικάντικο βαλσάμικο άρωμα.
Το αιθέριο έλαιο του Λιβανιού χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για αυτοσυγκέντρωση, και πνευματική ανάταση, για το βήχα, το κρύωμα, τις νευρώδεις καταστάσεις και το στρες.Το πολυτιμότερο αιθέριο έλαιο της αρχαιότητας. Χρήσιμο ως ηρεμιστικό για καταστάσεις υπερέντασης και άγχους. Πολύ αναπλαστικό ενδείκνυται ιδιαίτερα για ταλαιπωρημένες και ώριμες επιδερμίδες.

  • Συνδυάζεται πολύ καλά με: Βασιλικό, Περγαμόντο, Μαύρο πιπέρι, Κέδρο, Κυπαρίσσι, Γεράνι, Γκρέιπφρουτ, Άρκευθο, Λεβάντα, Λεμόνι, Λάιμ, Νερόλι, Πορτοκάλι, Πεύκη, Τριαντάφυλλο, Sandalwood, Βετιβέρια.

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 16 other products in the same category )

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password