Τριαιθανολαμίνη

7,50 €

Η τριαιθανολαμίνη είναι μια αμίνη που παράγεται απ’ την αντίδραση αιθυλονοξειδίου  με αμμωνία.

Χρησιμοποιείται ως ρυθμιστικός παράγοντας, και ως επιφανειοδραστική ουσία μαζί με την κύρια χρήση της ως ρυθμιστής του pH.

Σε συνδυασμό με το Carbopol 940 δημιουργεί διάφανο, σταθερό τζελ.

 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

Χρησιμοποιείται σε μια ποικιλία καλλυντικών και προϊόντων προσωπικής φροντίδας όπως άι λάινερ, μάσκαρα, σκιές ματιών, ρουζ, βάσεις μέικ απ, καθώς και αρώματα, προϊόντα περιποίησης μαλλιών, βαφές μαλλιών, προϊόντα για μπούκλες, προϊόντα ξυρίσματος, αντιηλιακά και προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού του δέρματος.

Η τριαιθανολαμίνη είναι εγκεκριμένη από τον FDA ως έμμεσο πρόσθετο τροφών (είναι γνωστό ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη συσκευασία) και απ’ την CIR με περιορισμούς συγκέντρωσης.

Η CIR αποφάνθηκε ότι η τριαιθανολαμίνη “είναι ασφαλής για τη χρήση της σε καλλυντικά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας που σχεδιάζονται για ασυνεχή, σύντομη χρήση που ακολουθείται από καλό ξέπλυμα της επιδερμίδας”

Σε προϊόντα που προορίζονται για παρατεταμένη επαφή με το δέρμα η συγκέντρωση τριαιθανολαμίνης δεν θα πρέπει να ξεπερνά το 5%.

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 16 other products in the same category )

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password