Tamanu oil

10,00 €

INCI: Calophyllum Inophyllum

  • Έλαιο με έντονη αντιγηραντική και αναπλαστική δράση
  • Βοηθάει στην αντιμετώπιση ραγάδων, ουλών και σημαδιών
  • Λόγω των αναπλαστικών του ιδιοτήτων χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πολλών παθήσεων του δέρματος, όπως η ψωρίαση και το έκζεμα
  • Έχει αντιβακτηριδιακή δράση και καταπολεμά την ακμή
  • Εξαιρετικό έλαιο για την περιποίηση της περιοχής των ματιών
  • Καταπραΰνει τους ερεθισμούς, την φλόγωση και την ερυθρότητα του δέρματος
  • Αναπλάθει το ερεθισμένο από τον ήλιο δέρμα

Χρήσεις: Αντιγηραντικά προϊόντα προσώπου, κρέμες ματιών, συσφικτικά προϊόντα, after shave, after sun lotion, προϊόντα κατά των ραγάδων, της ακμής, της πιτυρίδας και των μυϊκών πόνων, λευκαντικές κρέμες.

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

To έλαιο Tamanu παράγεται από την έκθλιψη των καρπών του δέντρου Calophyllum inophyllum που φύεται στην Πολυνησία. Είναι το απόλυτο αντιγηραντικό έλαιο.

Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση εκδορών, ακμής, έκζεματος, δερματικού έρπητα και ψωρίασης, εγκαύματων (περιλαμβανομένων και των χημικών εγκαυμάτων), διαβητικών πληγών, συγκάματων κ.α. Μειώνει τις κηλίδες, την κακοσμία σε πόδια και σώμα, περιποιείται το ξηρό ή φολιδωτό δέρμα και τα τσιμπήματα εντόμων. Αντιμετωπίζει τη νευρίτιδα και νευραλγία, τους ρευματισμούς, την αρθρίτιδα και τις ισχιαλγίες.

Ιδανικό έλαιο για μετά το ξύρισμα. Είναι θεραπευτικό και επουλωτικό ενώ έχει την ιδιότητα να αναγεννά τους ιστούς του δέρματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτούσιο απευθείας στο δέρμα.

Το έλαιο tamanu τείνει να στερεοποιηθεί σε θερμοκρασία κάτω των 25 ° C.

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 16 other products in the same category )

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password