Σιτέλαιο (Wheat germ oil)

5,00 €

INCI: Triticum vulgare

Το σιτέλαιο προέρχεται από την έκθλιψη του φύτρου του σιταριού  και αποτελεί ένα εξαιρετικό φυτικό λάδι, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θρέψη και την προστασία της επιδερμίδας.  Επίσης εξ αιτίας της περιεκτικότητας του σε σε ω-6 και ω-9 λιπαρά οξέα, παρέχει αντηλιακή προστασία. Περιέχει τοκοφερόλες, στερόλες, καροτενοειδή και βιταμίνες A, C, D, E και αρκετές της ομάδας D.

Αντιοξειδωτικό, καταπραϋντικό, ενυδατικό, μαλακτικό και αναζωογονητικό, έχει πολύ καλή θεραπευτική δράση, καθώς λειτουργεί κατευναστικά σε δερματολογικές εξάρσεις, απομακρύνοντας τις κοκκινίλες και ελαφρύνοντας το αίσθημα κνησμού και “τραβήγματος”. Παρέχει αποτελεσματική συμβολή στη θεραπεία για ψωρίαση, δερματίτιδα και ποικίλους ερεθισμούς του δέρματος, και αντιμετωπίζει με επιτυχία ξηρότητα και ρωγμές.

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

INCI: Triticum vulgare

Το σιτέλαιο προέρχεται από την έκθλιψη του φύτρου του σιταριού  και αποτελεί ένα εξαιρετικό φυτικό λάδι, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θρέψη και την προστασία της επιδερμίδας.  Επίσης εξ αιτίας της περιεκτικότητας του σε σε ω-6 και ω-9 λιπαρά οξέα, παρέχει αντηλιακή προστασία. Περιέχει τοκοφερόλες, στερόλες, καροτενοειδή και βιταμίνες A, C, D, E και αρκετές της ομάδας D.

Αντιοξειδωτικό, καταπραϋντικό, ενυδατικό, μαλακτικό και αναζωογονητικό, έχει πολύ καλή θεραπευτική δράση, καθώς λειτουργεί κατευναστικά σε δερματολογικές εξάρσεις, απομακρύνοντας τις κοκκινίλες και ελαφρύνοντας το αίσθημα κνησμού και “τραβήγματος”. Παρέχει αποτελεσματική συμβολή στη θεραπεία για ψωρίαση, δερματίτιδα και ποικίλους ερεθισμούς του δέρματος, και αντιμετωπίζει με επιτυχία ξηρότητα και ρωγμές.

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 16 other products in the same category )

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password