Χαμομηλέλαιο

4,00 €

INCI: Chamomila Matricaria

To Χαμομηλέλαιο προκύπτει από την επεξεργασία των ανθών του φυτού.

Το έλαιο του χαμομηλιού έχει καταπραϋντικές, ηρεμιστικές, μαλακτικές, αναπλαστικές, καθαριστικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες.

Ανακουφίζει άμεσα από κνησμό, δερματικές παθήσεις, αλλεργίες, ακμή.

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

INCI: Chamomila Matricaria

Είναι ιδανικό λάδι για τη βρεφική περιποίηση, ιδιαίτερα απαλό με την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα, αλλά και ανακουφιστικό σε κοιλιακούς πόνους.

Χαλαρώνει τους κουρασμένους μύες, ενυδατώνει την επιδερμίδα, περιποιείται κάθε είδους δέρμα προσφέροντας ενυδάτωση και επαναφέροντας τη χαμένη ελαστικότητα.

Το χαμομηλέλαιο έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και είναι ιδανικό για άτομα με ευερέθιστη ή πολύ ξηρή επιδερμίδα.

Χάρις στις καταπραϋντικές του ιδιότητες είναι κατάλληλο για κνησμό από εκζέματα, αιμορροΐδες, πόνους αυτιών, δερματικά προβλήματα.

Δυναμώνει τα ευαίσθητα μαλλιά.

Είναι αντιβακτηριδιακό, αντιφλεγμονώδες, αναλγητικό, αντισηπτικό, αντισπασμωδικό, αντιφλογιστικό και , αγχολυτικό.

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 16 other products in the same category )

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password