Έλαιο Μαστίχας Βιολογικό

4,00 €

INCI: PISTACIA LENTISCUS (Mastic) DRUPE OIL

Το βιολογικό ακατέργαστο λάδι μαστίχας είναι το λάδι που λαμβάνεται 100% από τους σπόρους του PISTACIA LENTISCUS drupe, χωρίς πρόσθετα ή άλλα συστατικά που συνήθως προστίθενται στο λάδι. Η παραγωγή γίνεται με μηχανική πρέσα χωρίς διαλύτη, το προϊόν είναι ακατέργαστο.

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

Η μαστίχα από την αρχαιότητα είχε πολλές χρήσεις. Στην αρχαία Ελλάδα ήταν γνωστό για τις ιατροφαρμακευτικές του ιδιότητες. Οι Αιγύπτιοι το χρησιμοποιούσαν για την ταρίχευση των νεκρών. Οι Ρωμαίοι και οι Τούρκοι έφτιαχναν οδοντογλυφίδες από ξύλο σκίνου για να καθαρίζουν και να λευκαίνουν τα δόντια τους αλλά και να αρωματίζεται η αναπνοή τους.

Το έλαιο μαστίχας έχει αντιμικροβιακή, αντιμυκητιακή  και αντιφλεγμονώδη δράση  και αποτελεί φυσικό αντιοξειδωτικό.

Η μαστίχα Χίου παρουσιάζει άριστες επουλωτικές και συγκολλητικές ιδιότητες ενώ παράλληλα δεν προκαλεί ανεπιθύμητες παρενέργειες στο δέρμα (δερματίτιδα, κ.α.). Χρησιμοποιείται ως συστατικό σε επιδέσμους, έμπλαστρα, επιθέματα και σε άλλα επουλωτικά μέσα που εφαρμόζονται για την προστασία και επούλωση τραυμάτων ή μετεγχειρητικών τομών.

Τα καλλυντικά που είναι εμπλουτισμένα με έλαιο μαστίχας εγγυώνται τον καθαρισμό του δέρματος σε βάθος και προσφέρουν αντιγηραντική προστασία. Συγχρόνως, ελέγχοντας την έκκριση σμήγματος, ελαττώνουν σημαντικά τα προβλήματα λιπαρής επιδερμίδας όπως είναι η γυαλάδα του δέρματος.

Επειδή ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου, η συχνή χρήση βοηθάει στην καταπολέμηση ρυτίδων και εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη ελαστικότητα του δέρματος. Το έλαιο μαστίχας επίσης βελτιώνει τη γενικότερη εμφάνιση της επιδερμίδας και την ενυδατώνει σε βάθος ενώ έχει ιδιαιτέρως θετική επίδραση στους τύπους επιδερμίδας με τάση για ακμή και μαύρα στίγματα. 

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 16 other products in the same category )

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password