Cetiol V

12,00 €

inci: Decyl Oleate

Εστέρας για μια μεγάλη ποικιλία καλλυντικών εφαρμογών

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

Το Cetiol® V είναι ένα παραδοσιακό μαλακτικό για σύγχρονες καλλυντικές εφαρμογές. Είναι ένα διαυγές, ελαφρώς κιτρινωπό έλαιο, με χαρακτηριστική οσμή, μέτριο μοριακό βάρος και τιμή εξάπλωσης περίπου 700 mm ^ 2/10 λεπτά. Το προϊόν αυτό έχει σημείο θόλωσης <5 ° C, δείκτη διάθλασης (20 ° C) 1,4555 - 1,4575 και αριθμό ιωδίου 55-65.

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 16 other products in the same category )

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password