Olivem 400 1lt

12,00 €

INCI Name: Sodium PEG-7 Olive Oil Carboxylate (35% solids)

Το Olivem® 400 είναι ανιονικό επιφανειοδραστικό με συγκέντρωση 35% της δραστικής ουσίας, ένα διαυγές υγρό με ελαφρώς χαρακτηριστική οσμή.

Προέρχεται από λιπαρά οξέα ελαιολάδου και αυτός είναι ο λόγος για την ήπια και υψηλή συμβατότητα του με το δέρμα.

Διαθέτει εξαιρετική δερματολογική συμβατότητα και ήπιες καθαριστικές ιδιότητες, σε συνδυασμό με υψηλό μαλακτικό αίσθημα μετά από ξεβγάλματα.

Συνιστάται σε σκευάσματα για ευαίσθητο δέρμα, φροντίδα μωρού, φροντίδα μαλλιών και προσωπική υγιεινή, επειδή αποδεικνύεται ότι είναι σε θέση να μειώσει τον τελικό δείκτη ερεθισμού του σκευάσματος.

Είναι ιδιαίτερα συμβατό με κοινό κατιονικό, μη ιονικό και αμφοτερικό επιφανειοδραστικό καθώς και συστήματα σιλικόνης.

Τα συνιστώμενα επίπεδα χρήσης για το Olivem® 400 είναι 8-18% ως κύρια επιφανειοδραστική ουσία και 1-8% ως δευτερογενής επιφανειοδραστική ουσία.

 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

Διαλυτό σε

Αλκοόλ [Αιθανόλη]

Ισοπροπυλική αλκοόλη

Μεθυλική αλκοόλη

Ορυκτέλαιο (διασπειρόμενο)

Φυτικό Έλαιο (διασπειρόμενο)

Νερό

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 9 other products in the same category )

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password