Σανταλόξυλο Αιθέριο Έλαιο

8,00 €

INCI: Amyris balsamifera L.

Αφροδισιακό, αντισηπτικό, στυπτικό, αντιικό, αντιφλεγμονώδες, αποχρεμπτικό, υποτασικό, αντιγηραντικό, αντισπασμωδικό, χαλαρωτικό, δυναμωτικό μνήμης και αντικαταθλιπτικό.

Ενδείκνυται για αντιμετώπιση λαρυγγίτιδας, βρογχίτιδας, βήχα, πονόλαιμου. Πολύ αποτελεσματικό για ξηρό, σκασμένο και ερεθισμένο δέρμα.

Χρήσεις: Αρωματοποιία, after shave, προϊόντα περιποίησης της ξηρής επιδερμίδας, lip balms, σκασμένα δέρματα.

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

INCI: Amyris balsamifera L.

Πατρίδα του Σανταλόξυλου είναι η Ινδία, από όπου μετακόμισε για Καραϊβική και Κόλπο του Μεξικού. Επίσης φύεται σε Χαβάι και Αυστραλία.

Το αιθέριο έλαιο του Σανταλόξυλου προέρχεται, μέσω ατμο-απόσταξης του εσωτερικού του ξύλου του φυτού και έχει άρωμα παλαιωμένου ξύλου.

Εξασφαλίζει νοητική διαύγεια, χαλάρωση, ηρεμία, ενδυνάμωση μνήμης και βοηθά στην ενδομητρίωση. Αφροδισιακό, στυπτικό, αντιικό, αντισηπτικό, αντιφλεγμονώδες, αποχρεμπτικό, υποτασικό, αντιγηραντικό, αντισπασμωδικό.

Το αιθέριο έλαιο του Σανταλόξυλου χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για χαλάρωση και διαλογισμό.

Ενδείκνυται για αντιμετώπιση στρες, κολικών, γαστρίτιδας, στομαχικών διαταραχών, ναυτίας, κατάθλιψης, υπερέντασης, λαρυγγίτιδας, βρογχίτιδας, βήχα, πονόλαιμου. Είναι πολύ αποτελεσματικό για ξηρό, σκασμένο και ερεθισμένο δέρμα.

  • Συνδυάζεται πολύ καλά με: Λεβάντα, Σιτρονέλλα, Κέδρο.

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 16 other products in the same category )

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password