Κρίταμο Αιθέριο Έλαιο 1ml

3,50 €

inci name: Crithmum maritimum

Το αιθέριο έλαιο κρίταμο διαθέτει ένα εύρος εφαρμογών σε καλλυντικά προϊόντα και στη σαπωνοποιία.

Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά όπως ιώδιο, μεταλλικά άλατα, σε αντιοξειδωτικές ουσίες, λιπαρά Ω-3 και βιταμίνες E, C, K.

Είναι αποσυμφορητικό  και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας καθώς και στην σύσφιξη των ιστών.

 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

Το αιθέριο έλαιο του κρίταμου έχει μια σειρά εφαρμογών στις βιομηχανίες καλλυντικών και σαπουνιών.

Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά όπως ιώδιο, μέταλλα, αντιοξειδωτικά, λίπος Ο-3 και βιταμίνες Ε, C, Κ.

Είναι αποσυμφορητικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας καθώς και για τη σύσφιξη των ιστών.

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 16 other products in the same category )

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password